Heldagsmøde

Heldagsmøder kl. 9.00 - 23.00



Mødearrangement 1


Formiddag:

-Kaffe/te med rundstykke, ost og marmelade


Frokost:

-Buffet efter køkkenchefens valg, hertil 2 øl/vand eller 2 glas vin


Eftermiddag:

-Kaffe/te med kage


Middag:

-2 retters aftenmenu, hertil 2 glas vin eller øl/vand

-Pocheret torsk med safran og spinat.

-Fynsk gris på 2 måder med bagte hvidløg og rosmarin.


Aften:

-Kaffe/te med kage


Hele dagen serveres isvand og frugt


-Pris pr. couvert: Kr. 798,-



Mødearrangement 2


Formiddag:

-Kaffe/te med rundstykke, ost og marmelade


Frokost:

-2 retters frokostmenu, hertil 2 øl/vand eller 2 glas vin

-Rødtunge terrin med rejer i vinegrette.

-Sprængt kalvebryst med glaceret gulerødder og kalvesky


Eftermiddag:

-Kaffe/te med kage


Middag:

  -3 retters aftenmenu, hertil 2 glas vin eller øl/vand

-Ovnbagt laks med urtecreme.

-Symfoni af perlehøne med svampe og løg.

-Ostetallerken eller nøddekurv med is og frugt.


Aften:

-Kaffe/te med kage


Hele dagen/aften serveres isvand og frugt


-Pris pr. couvert: Kr. 898,-