Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler,
Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C, Tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk
Conrads klassiske julebuffet 2023
Forret:
-Marinerede sild med karrysalat og kapers
-Paneret fiskefilet med remoulade og citron (*)
-Lakseterrine med håndpillede rejer og lime
-½æg med mayonnaise og stenbiderrogn
-Cremet skaldyrssalat med tomat
-Røget svinemørbrad på æggesouffle med urtecreme
Hovedret:
-Orange marineret svinekam med syltede rødkål og svesker
-Tarteletter med høns i asparges(*)
-Julemedister med æble og timian samt cremet spidskål(*)
-Frikadeller med kold persillesauce og spinatsalat(*)
-Skiver af kalveculotte med peberrod og pickles
-Grønkålssalat med kartofler og bearnaise
-Cremet flødekartofler med porre og gulerødder(*)
Dessert:
-Brie og gorgonzola med kiks druer og oliven
-Brownie med hindbærstøv og chokolademousse
-Ris a la mande med mandelflager og kirsebærsauce
Pris pr. couvert kr. 375,-
Der serveres rugbrød og baguette til buffeten
(*) Retten kan lunes i egen ovn efter vores anvisning
Conrads klassiske julebuffet 2024
Forret:
-Marinerede sild med karrysalat og kapers
-Paneret fiskefilet med remoulade og citron (*)
-Lakseterrine med håndpillede rejer og lime
-½æg med mayonnaise og stenbiderrogn
-Cremet skaldyrssalat med tomat
-Røget svinemørbrad på æggesouffle med urtecreme
Hovedret:
-Orange marineret svinekam med syltede rødkål og svesker
-Tarteletter med høns i asparges(*)
-Julemedister med æble og timian samt cremet spidskål(*)
-Frikadeller med kold persillesauce og spinatsalat(*)
-Skiver af kalveculotte med peberrod og pickles
-Grønkålssalat med kartofler og bearnaise
-Cremet flødekartofler med porre og gulerødder(*)
Dessert:
-Brie og gorgonzola med kiks druer og oliven
-Brownie med hindbærstøv og chokolademousse
-Ris a la mande med mandelflager og kirsebærsauce
Pris pr. couvert kr. 375,-
Der serveres rugbrød og baguette til buffeten
(*) Retten kan lunes i egen ovn efter vores anvisning