Jul1

Conrads klassiske julebuffet 2023

Forret:

-Marinerede sild med karrysalat og kapers

-Paneret fiskefilet med remoulade og citron (*)

-Lakseterrine med håndpillede rejer og lime

-½æg med mayonnaise og stenbiderrogn

-Cremet skaldyrssalat med tomat

-Røget svinemørbrad på æggesouffle med urtecreme



Hovedret:

-Orange marineret svinekam med syltede rødkål og svesker

-Tarteletter med høns i asparges(*)

-Julemedister med æble og timian samt cremet spidskål(*)

-Frikadeller med kold persillesauce og spinatsalat(*)

-Skiver af kalveculotte med peberrod og pickles

-Grønkålssalat med kartofler og bearnaise

-Cremet flødekartofler med porre og gulerødder(*)


Dessert:

-Brie og gorgonzola med kiks druer og oliven

-Brownie med hindbærstøv og chokolademousse

-Ris a la mande med mandelflager og kirsebærsauce


Pris pr. couvert kr. 375,-


Der serveres rugbrød og baguette til buffeten

(*) Retten kan lunes i egen ovn efter vores anvisning

Conrads klassiske julebuffet 2024


Forret:

-Marinerede sild med karrysalat og kapers

-Paneret fiskefilet med remoulade og citron (*)

-Lakseterrine med håndpillede rejer og lime

-½æg med mayonnaise og stenbiderrogn

-Cremet skaldyrssalat med tomat

-Røget svinemørbrad på æggesouffle med urtecreme



Hovedret:

-Orange marineret svinekam med syltede rødkål og svesker

-Tarteletter med høns i asparges(*)

-Julemedister med æble og timian samt cremet spidskål(*)

-Frikadeller med kold persillesauce og spinatsalat(*)

-Skiver af kalveculotte med peberrod og pickles

-Grønkålssalat med kartofler og bearnaise

-Cremet flødekartofler med porre og gulerødder(*)


Dessert:

-Brie og gorgonzola med kiks druer og oliven

-Brownie med hindbærstøv og chokolademousse

-Ris a la mande med mandelflager og kirsebærsauce


Pris pr. couvert kr. 375,-


Der serveres rugbrød og baguette til buffeten

(*) Retten kan lunes i egen ovn efter vores anvisning